Atlas Estate
SKU/EAN: 200-1002022-130
CRM VERSION STABLE: 1.0.0

ATLAS ESTATE

CRM Μεσιτικών γραφείων. Συστημα διαχείρισης ακινήτων και πελατειακών σχέσεων
Το ATLAS ESTATE είναι ένα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Διαχείρισης Ακινήτων & Πελατειακών Σχέσεων-CRM για μεσιτικά γραφεία που επιτρέπει στον μεσίτη να διαχειριστεί εύκολα και γρήγορα την βάση ακινήτων και πελατών που διαθέτει.
 Δημιουργήθηκε για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για όσους δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση στην χρήση προγραμμάτων , με φιλικό περιβάλλον και εύκολη πλοήγηση, που βοηθούν στη γρήγορη εκμάθηση του. Η άδεια χρήσης του προγράμματος παρέχεται ανα χρήστη και λειτουργεί αυτόνομα, με εγκατάσταση σε Η/Υ ( αρίθμός αναλόγως χρηστών) που πληρεί τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές που περιγράφονται στην προσφορά του προγράμματος.

Ακίνητα

Εύκολη διαχείριση των ακινήτων σας. Κάντε καταχώρηση γρήγορα αφού έχουμε συγκεντρώσει όλες τις βασικές πληροφορίες στις πρώτες καρτέλες. Περιγραφή σε 2 γλώσσες . Αντιγραφή όλου του ακινήτου με ένα κουμπί. Συνδέετε το ακίνητο απευθείας με ιδιοκτήτες και ενοικιαστές-αγοραστές ώστε να γνωρίζεται ποια ακινητα έχει ο κάθε ιδιοκτήτης η έχει ενοικιάσει -αγοράσει ο κάθε ενοικιαστής-αγοραστής. Πολλαπλές φωτογραφίες ακινήτου, χάρτες και όλα τα αρχεία που το αφορούν

Αναζήτηση

Η αναζήτηση των ακινήτων σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Με ονομα η κωδικό που εισάγετε σας επιτρέπει να βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε σε ελάχιστο χρόνο. Με επιλογή χαρακτηριστικών ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη βρίσκετε άμεσα όλα τα ακινητα που του ταιριάζουν.
Από απλές και γρήγορες αναζητήσεις, μέχρι πολυσύνθετες αναζητήσεις θα βρείτε γρήγορα το ακίνητο ή τα ακίνητα που ψάχνετε για επίδειξη στον πελάτη ή για να δώσετε λίστα κατάλληλων ακινήτων στους συνεργάτες σας που θα κάνουν την επίδειξη σε εκτυπωμένη μορφή με τα στοιχεία του ακινήτου που είναι απαραίτηα για να διευκολύνετε την δουλειά του.

Πελάτες

Διαχειριστείτε Πελάτες, Ιδιοκτήτες, Συνεργάτες, Εξωτερικούς συνεργάτες κρατώντας διαφορετικές πληροφορίες για τον καθένα. Διαχειριστείτε τις επαφές τους, οικονομικά στοιχεία, αρχεία και εγγραφα, υποκαταστήματα.
Δημιουργήστε μια ευχρηστη βάση πελατών & συνεργατών που θα διευκολύνει τις εταιρικές σχέσεις , την παρακολούθηση της συνεργασίας μαζί τους και τις οικονομικές συναλλαγές .

Real estate portals

Ενημέρωση βασικών μηχανών & portals ακινήτων, όπως Spitogatos, Spiti 24 κλπ. για την ευκολη ανάρτηση των αγγελιών ακινήτων σας σε αυτά με λίγα κλικ.
Γρήγορα και απλά επιλέγετε τα ακίνητα που θέλετε να ανεβάσετε επιτυγχάνοντας υψηλότερο score για αυτές στις μηχανές ακινήτων μέσω της συνεχούς και ευκολης ενημέρωσης αγγελιών μέσα απο το πρόγραμμα.

Στατιστικά & Reports

Ολοκληρωμένες εκτυπώσεις αναφορών για τις ενέργειες του γραφείου συνολικά ή των συνεργατών ξεχωριστά. Για το εύρος ημερομηνιών και με στοιχεία που εσείς επιλέγετε.
Δυνατότητα δημιουργία αναφορών με βάση τις ανάγκες σας και τα στοιχεία που θέλετε.

Εργαλεία & Επεκτασιμότητα

Εύχρηστα εργαλεία που σας δίνουν δυνατότητες διαχείρισης δικαιωμάτων χρηστών, χαρακτηριστικά και αρχεία τους, οικονομικές χρήσεις και πολλά ακόμη. Ορίστε εσείς για τον καθένα τις πληροφορίες που επιτρέπεται να βλέπει. Ξεχωριστά δικαιώματα σε κάθε συνεργάτη μέσα από προκαθορισμένες ομάδες πρόσβασης. Το πρόγραμμα έχει πολλές δυνατότητες επέκτασης μέσω αρθρωτών εργαλείων αναλόγως των αναγκών του πελάτη και των λειτουργιών που χρειάζεται.

Γιατί να επιλέξετε το ATLAS ESTATE

Αγορά όχι Ενοικίαση

Αποκτήστε την άδεια χρήσης του λογισμικού σας για πάντα - όχι με ενοικίαση με το μηνα ή το χρόνο. Αγοράζετε την άδεια χρήσης για τον αριθμό χρηστών που επιλέγετε & έχετε μόνο μια συνδρομή ανα έτος για νέες εκδόσεις με νέα χαρακτηριστικά και τεχνική υποστήριξη. Δέν χάνετε τη βάση και τα αρχεία σας αν σταματήσετε να ανανεώνετε την συνδρομή σας, απλά δεν παίρνετε νέες εκδόσεις. Το μεσιτικό πρόγραμμα σας είναι για πάντα δικό σας.

Ολοκληρωμένη Εφαρμογή

Αποκτήστε ένα πραγματικό μεσιτικό πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σας, όχι μία ιστοσελίδα στην οποία συμπληρώνετε κάποια πεδία. Τα δεδομένα σας, το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων σας και των πελατών σας τα διαχειρίζεστε μονο εσέις και οι εντεταλμένοι συνεργάτες σας, αφου είναι εγκατεστημένα μονο σε υπολογιστες του γραφείου σας και με ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση μπορείτε να τα βλέπετε και απο το σπίτι ή άλλο υπολογιστή...με ασφάλεια! Δεν είναι ανεβασμένα σε κάποια ιστοσελίδα on line ώστε να έχουν πρόσβαση μη εντεταλμένα άτομα/ συνεργάτες της όποια πλατφόρμας , που δεν γνωρίζετε αν τηρούν σωστές πολιτικές ασφαλείας για προσωπικά δεδομένα ή αν το χαρτοφυλάκιό σας είναι ασφαλές από διαρροές παντός είδους σε 3ους

Υποστήριξη & Επεκτασιμότητα

Απευθύνεστε για τεχνική υποστήριξη σε πραγματική ομάδα προγραμματιστών οχι σε κάποιο απρόσωπο τμήμα εξυπηρέτησης με εκπροσώπους που δεν γνωρίζουν την απάντηση ή την λύση του προβλήματος σας. Έχετε δυνατότητα ανάπτυξης χαρακτηριστικών και παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας και επέκτασης της λειτουργικότητας της εφαρμογής. Δεν ακούτε συνεχώς "οχι" στις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες μπορεί να έχετε, επειδή η εφαρμογή έχει μονο συγκεριμένα χαρακτηριστικά που δεν αλλαζουν σε τίποτε...

Τεχνική υποστήριξη προγράμματος

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται πλήρως για τεχνικά αιτήματα σφαλμάτων ή τροποποιήσεων και αναβαθμίσεων.
Τμήμα υποστήριξης:Logicsoft software support
Τηλέφωνο υποστήριξης: 2102838009
Mail  Υποστήριξης: support@logicsoft.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια παρουσίαση του προγράμματος

Επικοινωνήστε

Χάλκης 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική

  • dummy2102838009

  • dummy2102838091

  • dummy info@logicsoft.gr

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις
Please fill the required field.

Search