Αύξηση Πωλήσεων Στο E-shop Σας

Αύξηση Πωλήσεων Στο E-shop Σας

Τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Οι ημέρες όπου κάποιος μπορούσε να κερδοφορίσει έχοντας στην κατοχή του απλά ένα e-shop κατάστημα έχουν περάσει. Για να μπορέσει κανείς να ανταγωνιστεί μια σύγχρονα εξελιγμένη αγορά θα πρέπει να προσέξει αρκετά πράγματα τα οποία πιθανώς να αγνόησε προηγουμένως. Ο σωστός σχεδιασμός και το έξυπνο στήσιμο ενός e-shop έχει μεγάλη σημασία για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, γι αυτό και στο άρθρο αυτό θα αναφέρουμε 7 τρόπους ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

 

7 τρόποι ανάπτυξης του e-shop σας:    

 • Landing pages
  Την επισκεψιμότητα από τις πληρωμένες καταχωρήσεις στείλτε τις στις ειδικές σελίδες προϊόντων (landing pages – σελίδες προσγείωσης) και όχι στην αρχική σελίδα. Ή στις κατηγορίες που ταιριάζουν με το μήνυμα της διαφήμισης και την πρόθεση των χρηστών επισκεπτών σας. Η βελτιστοποίηση των σελίδων αυτών είναι απαραίτητη.
 • Προδιαγραφές προϊόντων και SEO
  Χρησιμοποιήστε τις περιγραφές των προϊόντων σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ελκυστικές και πρωτότυπες για τους αγοραστές σας. Υπάρχουν λόγοι για τα δύο αυτά χαρακτηριστικά (προδιαγραφές προϊόντων και SEO) και κανόνες όπου θα πρέπει να είναι δομημένα.
  Το κείμενο περιγραφής δίνει στις μηχανές αναζήτησης μία μικρή περιγραφή του προϊόντος και το έναυσμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο κυρίως θέμα μέσα στην ιστοσελίδα, και οι καλά επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά διασφαλίζουν ότι πράγματι αυτό θα υπάρχει. Δημιουργώντας μοναδικές περιγραφές εμποδίζετε από το να χαρακτηριστείτε ως "spammer" από τις μηχανές αναζήτησης.
 • Αναζήτηση – Search – Πωλήσεις
  Η προσέλκυση των επισκεπτών-πελατών στην ιστοσελίδα σας είναι μόνο το 50% στη μάχη. Βοηθώντας τους καταναλωτές να βρουν τα προϊόντα σας που τους ενδιαφέρουν είναι το υπόλοιπο 50% το οποίο είναι το σημαντικό βήμα για να κλείσετε την πώληση. Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να βρει ο χρήστης την λειτουργία αναζήτησης εύκολα και επίσης η λειτουργία αναζήτησης να είναι εύκολη στην χρήση της.
 • Ταχύτητα
  Η ταχύτητα κατά την οποία γίνεται η φόρτωση του ιστοχώρου σας (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι πολύ σημαντική παράμετρος για την επιτυχία σας . Από μετρήσεις που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν από το ebay, τη Microsoft και δεκάδες άλλα online καταστήματα, ότι για κάθε 100ms που καθυστερεί να φορτώσει το e-shop, πέφτουν οι πωλήσεις 0.8-1.0%. Πέρα απ' αυτό, η ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει την κατάταξη σας και στη Google.
 • Ταμείο πρόκληση: (Ταχύτητα)
  Η υπερβολικά περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία αγοράς οδηγούν στην εγκατάλειψη, όταν έχει προηγηθεί και έχει γίνει όλοι η δύσκολη εργασία με τον εντοπισμό και την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και όλα πήγαν μια χαρά. Θα πρέπει να είναι σύντομη η ολοκλήρωση της παραγγελίας και ξεκάθαρες όλες οι χρεώσεις χωρίς κρυφά κόστη (μεταφορικά, φόροι και άλλες χρεώσεις).
 • Tablets και κινητά είναι η νέας σας βιτρίνα
  Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να τη προσαρμόσετε για tablets όπως και κινητά (responsive design) αφού με την τεχνολογική εξέλιξη είναι πλέον σαφές ότι οι αναβαθμισμένες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι μία σαφή τάση. Οι επισκέψεις και οι πωλήσεις μέσω κινητών ολο ένα και αυξάνονται με εντυπωσιακό τρόπο.
 • Pinterest
  Έχει γνωρίσει εκθετική ανάπτυξη και είναι ήδη μια σημαντική πηγή παραπομπών και κέρδους. Απολαμβάνει επίσης την υψηλότερη μέση αξία της παραγγελίας από κάθε άλλο σημαντικό κανάλι – διπλάσια από το Facebook. Έτσι λοιπόν μην κάθεστε καρφώστε (pinning)!

Το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται όλο και πιο δύσκολο, δεν είναι εύκολο, αλλά με την σωστή online στρατηγική (κατασκευής ιστοσελίδων και marketing) μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση και θα μπορείτε να μετατρέψετε την αβεβαιότητα σε ευκαιρία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Επικοινωνήστε

Χάλκης 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική

 • dummy2102838009

 • dummy2102838091

 • dummy info@logicsoft.gr

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις
Please fill the required field.

Search