Θέλετε να αυξήσετε τους ακολούθους σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος!

Θέλετε να αυξήσετε τους ακολούθους σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος!

To Facebook, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε νέο ή έμπειρο επιχειρηματία, προκειμένου να προωθήσει και να προβάλλει την παροχή των υπηρεσιών του.Άλλωστε τελικός στόχος όλων είναι η αύξηση των πωλήσεων, που αυτόματα σημαίνει κέρδος για την επιχείρηση.


Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα τη σελίδα του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας στο Facebook, αξίζει να δείτε μερικούς τρόπους, με σύντομη ανάλυση. Τα παρακάτω οδηγούν στην αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας με τα αντίστοιχα likes ή τους followers.


1)Αρχική σελίδα
Η επαγγελματική σελίδα σας στο facebook πρέπει να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται από πληροφορίες σχετικά με την εταιρία για να μπορούν οι μελλοντικοί επισκέπτες και πιθανοί πελάτες να σας αναζητούν εύκολα. Από τη στιγμή που θα εντάξετε στην αναζήτηση της Google, λέξεις-κλειδιά, θα μπορούν να βρίσκουν τη σελίδα σας εύκολα και να την μελετήσουν αναλυτικά.2) Πρόσκληση κοινωνικού κύκλου
To πιθανότερο είναι ότι οι επαφές σας στο Facebook, είτε είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, είτε είναι αρκετές, θα ήθελαν να γνωρίζουν τη σελίδα σας και γιατί όχι να σας ακολουθήσουν. Αυτόματα, αυτό σημαίνει διαφήμιση για εσάς και διαμόρφωση συγκεκριμένου κοινού που παρακολουθεί τη σελίδα σας με τις αντίστοιχες αναρτήσεις. Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να ποικίλουν με έμφαση τις φωτογραφίες.Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους στείλετε ανοικτή πρόσκληση στο Facebook, για να έχουν πρόσβαση στη σελίδα και να σας υποστηρίξουν.Τέλος, σημαντικό κοινό αφορά τους συναδέλφους σας ή επαγγελματίες του χώρου που ίσως έχουν άμεση σχέση με αυτό που προβάλλετε. Αρκετά συχνά, οι εργαζόμενοι καταγράφουν σχόλια και με αυτό τον τρόπο, μπορεί να προβληθεί το σχόλιό τους και στο κοινό που αφορά τον καθέναν από αυτούς.


3) Διαφήμιση σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter και LinkedIn)
Σε περίπτωση που έχετε άμεση γνώση και άλλων μέσων διαφήμισης και δικτύωσης όπως για παράδειγμα το Twitter και το Linkedin, μπορείτε να προωθήσετε το προφίλ σας και μέσω αυτών. Μη ξεχνάτε ότι,όσο πιο λεπτομερής είναι η γνώση χρήσης των λέπτομερειών για την κάθε πλατφόρμα, τόσο πιο  ωφέλιμο ειναι το αποτέλεσμα για εσάς.Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον σύνδεσμο (link) της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook, στο Twitter και το LinkedIn.


4) Περιεχόμενο
Σημαντικός παράγοντας αποτελεί εκτός από τη διαφήμιση του προιόντος ή της υπηρεσία σας, η διατήρηση της σχέσης με τον πελάτη. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιτευχθεί η πιστότητα των ακολούθων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν  αναπαράγετε  σχετικό και χρήσιμο περιεχόμενο στη σελίδα σας, θα τους ενισχύσετε την καλή εντύπωση αλλά προπαντώς την ποιοτική εικόνα της δουλείας σας ώστε να παραμείνουν συνεπείς στην εξέλιξη των υπηρεσιών σας.

Δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τη διαφημίση σας μέσω διαδικτύου εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά και κερδίστε τη δημιουργία μιας καμπάνιας διαφήμισης στο facebook!

 

Επικοινωνήστε

Χάλκης 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική

  • dummy2102838009

  • dummy2102838091

  • dummy info@logicsoft.gr

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις
Please fill the required field.

Search