Αυξήστε τις κρατήσεις σας με παρουσιάσεις Virtual Tour

Αυξήστε τις κρατήσεις σας με παρουσιάσεις Virtual Tour

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε παρατηρήσει  ότι  η δημιουργία βίντεο αποτελεί ένα χρήσιμο μέσο στον ταξιδιωτικό κλάδο

    Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε παρατηρήσει  ότι  η δημιουργία βίντεο αποτελεί ένα χρήσιμο μέσο στον ταξιδιωτικό κλάδο και είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις για τη φετινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά, αρχίζει να κάνει τη εμφάνισή της η λεγόμενη εικονική περιήγηση, η οποία είναι η μετεξέλιξη της υλοποίησης ενός απλού βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, μια εικονική περιήγηση κοστίζει λιγότερο χρόνο και χρήμα ως προς την υλοποίησή του ενώ  παρέχει και αρκετά οφέλη.


 

Επιγραμματικά, αναφέρονται τα παρακάτω:

 •   Αξιοπιστία. Η εικονική περιήγηση δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες  να βλέπουν κάθε γωνία του ξενοδοχείου και των δωματίων  που παρουσιάζονται ηλεκτρονικά. Η λεπτομερής αναφορά επιτρέπει στο κατάλυμά σας να παρουσιάζεται ολοκληρωμένα και έτσι να δημιουργεί ένα αίσθημα διαφάνειας και εμπιστοσύνης στον υποψήφιο πελάτη.
 •  Αξιοπιστία εμπορικού σήματος. Η σχέση διαφάνειας με τους πελάτες, οδηγεί ταυτόχρονα σε αυξημένη εμπιστοσύνη απέναντι στο προϊόν και την υπηρεσία.
 • Δημιουργία αίσθησης αξίας. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ο τρόπος παρουσίασης του καταλύματός σας.  Όσο περισσότερο, οι πληροφορίες σας, αναδεικνύουν την επιχείρησή σας, τόσο αντίστοιχα, οι υποψήφιοι πελάτες νιώθουν ότι γνωρίζουν καλύτερο τον ιδιοκτήτη στον οποίο πρόκειται να επενδύσουν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται σταδιακά μια σχέση  πρόσθετης αξίας για το ξενοδοχείο σας.
 • Δημιουργία μακροχρόνιας εντύπωσηςΤο οπτικό περιεχόμενο που αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο σας, μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Κατά αυτόν τον τρόπο, δύναται να αυξηθεί  το ενδιαφέρον του δυνητικού πελάτη  για το ξενοδοχείο σας, ως αποτέλεσμα την υλοποίηση κράτησης σε αυτό.
     Ο έλεγχος στους καταναλωτές. Οι εικονικές περιηγήσεις δημιουργούν μια περαιτέρω δέσμευση στους επισκέπτες σας. Ουσιαστικά, μπορούν να επιλέξουν τι επιθυμούν  να παρακολουθήσουν, προς  ποιά κατεύθυνση θέλουν να μετακινηθούν και τι ακριβώς να παραλείπουν.
     Αύξηση της διατήρησης ιστότοπου. Η εικονική περιήγηση μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους οδηγήσει  να παραμείνουν περαιτέρω στην ιστοσελίδα, για αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών.

    Αύξηση κρατήσεων. Η μέθοδος παρουσίασης που αναλύσαμε, μπορεί τέλος να οδηγήσει σε αύξηση των συνολικών κρατήσεών σας, καθώς η επιμελημένη διαδικτυακά παρουσία της ιδιοκτησίας, αποτελεί το πρώτο βήμα στο να κερδηθεί ο πελάτης.
Συνεπώς, μια ξενοδοχειακή μονάδα δεν αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν. Αποτελεί ένα συνολικό προϊόν, το οποίο ενσωματώνει επιμέρους υπηρεσίες. Οι επιχειρήσεις με την αξιοπιστία που παρουσιάζουν στο κοινό, κερδίζουν ταυτόχρονα την εντύπωση του διαδικτυακού περιηγητή.


Επικοινωνήστε

Χάλκης 5, Νέο Ηράκλειο, Αττική

 • dummy2102838009

 • dummy2102838091

 • dummy info@logicsoft.gr

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις
Please fill the required field.

Search